4/06/2013

[Arran Matadepera – Acció + Fotos] Felip Puig NO ets benvingut!


[Arran Matadepera – Acció + Fotos] Felip Puig NO ets benvingut!

 

            El passat divendres dia 5, l’ex-conseller d’Interior i ara conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va venir a Matadepera a fer una xerrada sobre “Crisi i reptes de futur” convidat per CiU Matadepera. Volem recordar que aquest personatge, més enllà de les diferències ideològiques que puguem tenir, és un símbol de violència, imposició, mentides i dolor per bona part de la població.

            És per això que des d’Arran Matadepera, juntament amb altres persones del poble a títol individual, vam creure que era necessari i de salut democràtica que un personatge com el Felip Puig no tingués una visita tranquil·la al poble. Que és bo per totes les persones recordar als que són violents i mentiders que no acceptem els seus abusos de poder.
 
 

            Així doncs, vam decidir assistir a la xerrada i esperar fins al torn obert de paraula per poder expressar la nostra opinió. Quan va arribar el moment, una desena de joves ens vam aixecar amb un pedaç a l’ull per solidaritzar-nos amb l’Esther Quintana i les altres companyes que han perdut la visió i amb cartells que permetien visualitzar diverses agressions dels Mossos d’Esquadra, així com es podien llegir frases com “Felip Puig VIOLENT” o “NI OBLIDEM NI PERDONEM, Felip Puig dimissió!”.
 
 

            Va ser llavors quan un de nosaltres va explicar la política violenta que ha practicat el Felip Puig a tot el públic i en va demanar la dimissió, tant d’ell com del Director General dels Mossos d’Esquadra, Manel Prat, també present a la sala. A l’acabar l’acció se’ns va fer fora de la sala i ens vam retirar sense posar-hi cap inconvenient.

            Des d’Arran Matadepera volem aprofitar la ocasió per animar a la gent de totes les viles i ciutats a rebre com es mereix a aquest personatge, així com a totes aquelles persones que dia a dia ens condemnen a la misèria, ens estafen, ens menteixen i viuen una vida de luxes a costa del nostre treball.

Independència, socialisme i feminisme!

Arran Matadepera


http://arranmatadepera.blogspot.com


 

 

 

 

            També volem deixar-vos anotades algunes de les gestes que va fer aquest personatge durant els 2 anys que va ser Conseller d’Interior. Ni oblidem ni perdonem!

            - Retirada del codi ètic dels Mossos d’Esquadra.

            - Desallotjament de Plaça Catalunya.

            - Repressió a la vaga general del 29 de març: més de 40 ferits, 117 detencions i 4 presons preventives.

            - “La llista de Puig”: web de delació ciutadana

            - Suport a l’indult a 4 Mossos condemnats per tortures.

            - Repressió vaga general 14Novembre: una dona perd un ull i entre els ferits hi ha un menor, a Tarragona.

            - Cas Ester Quintana: Felip Puig menteix reiteradament sobre l’utilització de pilotes de goma i la lesió d’Esther Quintana. Finalment, vídeos, testimonis i experts confirmen la versió de la víctima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario